Наповнювач для лотків паралізував водопостачання в багатоповерхівці у Кам`янці-Подільському

Не розуміння призначення каналізації призводить до шкідливих наслідків.

Так сталось і в Кам`янці-Подільському в багатоповерхівці по вулиці Гунська, 11. Весь будинок опинився майже на добу без води через недбалість сусідки.

Як повідомляють в комунальному підприємстві “Міськтепловоденергія”, сталося це тому, що жінка, прибираючи після своїх домашніх улюбленців, використаний наповнювач з їхніх туалетів змила у каналізацію. Набравши вологи, об’єми речовини збільшились настільки, що намертво засіли в трубах.

“З каналізації наші працівники діставали вже всяке. Втім, цього разу виявились безсилими – жодні їхні маніпуляції не дали результатів. Туалетний наповнювач для тваринок повністю паралізував роботу зручностей у всьому будинку”, – йдеться в повідомленні.

Тому, щоб запобігти затопленню помешкань каналізаційними відходами, комунальникам довелося перекрити водопостачання будинку до наступного дня.

В “Міськтепловоденергія” ж укотре наголошують, що каналізація – не смітник. Мережі не призначені для побутових відходів і не здатні “переварити” все, що мешканцям ліньки донести до сміттєвого баку.

2ogoloshenya