Для уникнення перевищення доведеного ліміту застосовуватимуться погодинні відключення за основними та додатковими чергами. Якщо не буде запроваджено додаткових обмежень, то електрична енергія буде відсутня протягом 6 годин, після цього постачатиметься на 2 години, вночі на 4 години. Детальніше у розділі «Відключення». Наголошуємо, що пріоритетом є живлення об’єктів критичної інфраструктури (каналізаційного господарства, об’єктів водоканалів, лікарень тощо). Решта доведеної величини потужності розподіляється між споживачами

НЕК «Укренерго» на 6 грудня 2022 року довело нижчу величину дозволеного навантаження на Хмельницьку область, ніж було напередодні.

Вчорашня масована атака хоч і не зробила блекаут, але негативні наслідки спричинила, інформує «Хмельницькобленерго».

Для уникнення перевищення доведеного ліміту застосовуватимуться погодинні відключення за основними та додатковими чергами. Якщо не буде запроваджено додаткових обмежень, то електрична енергія буде відсутня протягом 6 годин, після цього постачатиметься на 2 години, вночі на 4 години. Детальніше у розділі «Відключення».

черги світло 5 12

Наголошуємо, що пріоритетом є живлення об’єктів критичної інфраструктури (каналізаційного господарства, об’єктів водоканалів, лікарень тощо). Решта доведеної величини потужності розподіляється між споживачами. 

2ogoloshenya