200208Міжнародна організація ACTED надасть грошову допомогу переселенцям, які зареєструвались та проживають у Кам'янець-Подільській громаді

Міжнародна гуманітарна організація ACTED проєкт CASH -це надання грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам, які переселились з територій таких областей як: Донецька, Луганська, Харківська, Сумська, Чернігівська, Миколаївська, Запорізька, Херсонська.

ACTED – міжнародна неурядова організація, яка надає допомогу людям у 40 країнах світу. З 2015 року організація діє і на території України.

З березня 2022 року, з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, організація виплатила грошову допомогу понад 127 тисячам ВПО.

допомога

23 листопада представники організації вже втретє приїхали на Кам'янеччину аби зареєструвати внутрішньо-переміщених осіб, які проживають на території громади та потребують грошової допомоги.

допомога 4

Що це за допомога?

Це грошова допомога у сумі 2 220 грн. на місяць для кожного члена родини за період 3 місяці (тобто 6 660 грн на одну людину). Допомога буде виплачена одноразово з розрахунку на всіх переміщених членів родини, шляхом нарахування грошового переказу через відділення Ощадбанку, Укрпошти або на карту Ощадбанку.

Хто може отримати допомогу?

- Родини з дітьми, очолювані батьками-одинаками;

- Одинокі люди похилого віку та родини похилих людей (60 років і старше);

- Родини з вагітними та жінками, що годують;

- Родини з малорухливими людьми, що потребують стороннього піклування;

- Родини з дітьми (3 дитини та більше) та новонародженими дітьми до 1 року;

- Родини з людьми, які мають інвалідність 1, 2 групи;

- Родини з людьми, які мають тяжкі захворювання та потребують дорогої медичної допомоги;

- Родини, в яких через бойові дії повністю або частково пошкоджене житло;

!ВАЖЛИВО! Наявність категорії є необхідною умовою для участі в програмі, але не є гарантією отримання грошової допомоги.

допомога 3

Що потрібно аби отримати допомогу?

Щоб отримати одноразову виплату Вам потрібно зареєструватись в програмі.

Для реєстрації необхідно мати при собі документи усіх переміщених членів родини, включаючи паспорти, ідентифікаційні коди та свідоцтва про народження дітей, а також реквізити банківської карти Ощадбанку, якщо бажаєте отримати грошову допомогу на карту.

Записатися в програму грошової допомоги можна по телефону 0 800 33 69 36

Ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Відгуки, коментарі й пропозиції щодо діяльності Ви можете надати з 9:00 до 16:00 у робочі дні: +38 073 148 38 54

+38 066 265 60 11

+38 068 948 07 26

Заявка на отримання виплати розглядається протягом 1 місяця. Після розгляду ви отримаєте смс-повідомлення з підтвердження або відмовою у наданні виплати. Варто зазначити, якщо Ви отримуєте допомогу від іншої гуманітарної організації, ймовірно, у ACTED в наданні грошової допомоги Вам відмовлять.

2ogoloshenya