200200

Попередньо енергетики очікують, що до вихідних погодинні відключення відбуватимуться цілодобово, а з 07:00 до 23:00 одночасно за двома чергами.

У разі зміни ситуації, запровадження Графіка аварійних відключень, або зміни принципу застосування погодинних відключень, порядку застосування черг – відповідна інформація оперативно буде висвітлена на офіційному сайті АТ "Хмельницькобленерго".

Наразі ж, шановні споживачі, важливо раціонально використовувати електричну енергію, не вмикати одночасно декілька енергоємних приладів. За можливості, краще перенести використання енергоємних приладів, наприклад: пральних машин, електричних духовок тощо на нічний час, - інформують в "Хмелшьницькобленерго".

Детальніша інформація про активні відключення, Графік погодинних відключень у розділі «Відключення».

черги відключень 23 11

Вчергове наголошують, що живлення області здійснюється за резервними тимчасовими схемами електромереж. Вони не в змозі забезпечити розподіл електричної енергії в потрібному обсязі, але дають хоч якусь можливість заживити споживачів. Тож у випадку зниження рівня напруги в оселі, потрібно пам'ятати, що ще не подолано наслідки атак на критичну інфраструктуру і в цей час є взагалі знеструмлені оселі, вулиці та населенні пункти.

2ogoloshenya