Племінник викрав та розбив авто жителя Кам’янеччини. Горе-злочинця впіймала поліція

Вчора близько 8 години ранку на лінію 102 надійшло повідомлення від 43-річного мешканця села Боришківці про те, що в ніч на 6 листопада в нього викрали авто марки ВАЗ-2106.

У скоєному потерпілий підозрював свого 20-річного племінника, з яким напередодні ввечері розпивали алкоголь.

До розшуку зниклого авто та зловмисника, який його викрав, були залучені патрульні поліцейські, оперативники, ПОГи та небайдужі місцеві мешканці, які орієнтуються на місцевості поблизу довколишніх сіл, інформує Кам’янець-Подільське районне управління поліції.

Автівку знайшли поліцейські за допомогою службового безпілотника, яким обстежували прилеглі до села польові дороги та лісосмуги. В одній із таких лісосмуг і знаходився викрадений автомобіль.

авто вкрав

На жаль, він був розбитий вщент. Зловмисника на місці не було, його поліцейські офіцери громади розшукали в сусідньому селі в товариша.

авто вкарв 2

Наразі слідчі Кам'янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За скоєне хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

2ogoloshenya