На Кам'янеччині в ДТП травмувався ще один велосипедист

Слідчі встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій травмувався велосипедист.

Як повідомили у поліції, подія трапилась 1 листопада  близько 18 години в селі Воробіївка, що на Дунаєвеччині. 45-річний житель села Рахнівка, керуючи автомобілем марки «ВАЗ21013» здійснив наїзд на 53-річного жителя села Воробіївка, який рухався на велосипеді марки «Україна» в попутньому напрямку.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. Стан його здоров’я задовільний. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за даним фактом за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України та встановлюють обставини.

За останній тиждень це вже третій наїзд на велосипедиста на Кам'янеччині. Один із випадків - летальний. Ще одна велосипедистка не отримала серйозних травм, але отримала урок на все життя, і тепер точно не буде нехтувати безпекою.

Тому в поліції вкотре наголошують усім учасникам дорожнього руху бути максимально уважними та обережними в темну пору доби! Пішоходи, мотоциклісти, велосипедисти мають подбати про свою безпеку та одягати світловідбиваючі елементи на одяг та речі!

2ogoloshenya