Кам’янчанину продали “Lexus” з липовими документами

Чоловік придбав авто, про яке давно мріяв, та під час огляду транспортного засобу було з’ясовано, що свідоцтво про реєстрацію авто містить ознаки підробки, інформують в Сервісному центрі МВС в Хмельницькій області.

Мешканець Кам’янця-Подільського придбав собі дороге авто — “Lexus RХ 350”. Аби перереєструвати покупку на своє ім’я, чоловік звернувся до сервісного центру МВС в Кам’янці. Там взялися за перевірку документів на іномарку.

Однак, під час огляду автівки з’ясувалось, що один і документів — свідоцтво про реєстрацію авто — підроблений. Відтак, реєстрацію одразу призупинили, а всі документи передали до поліції. 

 От погодьтесь, дуже неприємно, коли ти знаходиш своє омріяне авто, вже уявляєш, як “розсікатимеш” дорогами міста,  а потім з’ясовується, що реєстраційні документи на нього з ознаками підробки. І усе.. мрії так і залишаються мріями.. — додають в сервісному центрі.

Додамо, що на сайті львівського дилерського центру "Lexus" ціна на моделі RХ стартує від 2 277 104  гривень. Аби не потрапити на гачок шахраїв, правоохоронці радять укладати договір купівлі-продажу автівки безпосередньо в сервісних центрах МВС.

2ogoloshenya