«Хмельницькгаз» пропонує широкий вибір газових котлів та обладнання

Окрім  власного імпорту бренду 104.ua – котлів Baymak, DemirDokum, 104.ua, Termet, які користуються неабияким попитом у подолян, сертифіковані газові прилади кращих зарубіжних та українських заводів-виробників можна придбати у 104 Клієнтському просторі за місцем проживання (у Кам’янці-Подільському на Симона Петлюри,14).

Наразі на численні прохання та замовлення клієнтів - вчергове поповнено запас сертифікованої економної та якісної продукції: надійшла чергова партія інноваційних газових котлів з економією до 40% газу. А також  - проточних водонагрівачів, радіаторів, конвекторів, сигналізаторів газу, модемів дистанційної передачі даних.

На порозі – опалювальний сезон, який буде одним з найскладніших. Тож поспішіть придбати сертифіковані та економні прилади і обладнання у своєму 104 Клієнтському просторі за місцем проживання, які працюють у кожному місті та районному центрі Хмельниччини!

Які переваги отримає споживач, придбавши котел або необхідні прилади/обладнання у своєму 104?

- кваліфікований підбір обладнання та приладів відповідно до норм та технічних вимог з врахуванням побажань клієнта

- наявність сертифікату на устаткування та гарантійні зобов'язання від заводу-виробника

- прямі поставки від виробника

- оптимальні доступні ціни на газові прилади та обладнання

- постійний супровід та зворотній зв'язок з персональним менеджером

Дякуємо за довіру!

Працюємо та разом підтримуємо наші ЗСУ!

 З  кожного проданого акційного котла (діє акція на котли власного імпорту),  ми перераховуємо 500 грн на купівлю автівки нашим захисникам.

на правах реклами

2ogoloshenya