Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "безпечне місто володимир мельниченко"

Завдяки активній і принциповій позиції народного депутата України Володимира Мельниченка та міського голови Михайла Сімашкевича Європейський банк реконструкції та розвитку погодився надати кредит в розмірі 15 млн євро на ремонт доріг в м. Кам’янці-Подільському в рамках проекту "Безпечне місто".

 

Про це на своїй сторінці повідомим міський голова Михайло Сімашкевич.

 

Нагадаємо, народний депутат України Володимир Мельниченко та міський голова Кам’янця-Подільського ініціювали участь Кам’янця-Подільського в масштабному проекті ЄБРР "Безпечне місто".

Для участі в ньому було відібрано шість міст обласного значення з населенням більше мільйона. Проте завдяки переговорам народного депутата та міського голови на найвищому рівні, до цього переліку потрапив і Кам’янець-Подільський із населенням всього в 100 тисяч чоловік.

Вже остаточно відомо, що на ремонт доріг та перехресть ЄБРР надасть кредит в розмірі 15 мільйонів євро під 1% річних. Віддати кредитні кошти міська влада повинна віддати протягом 20 років.

2ogoloshenya