У Кам'янці-Подільському чоловік, грабуючи храм, загубив рюкзак. Злочинця затримали

Подія трапилась минулих вихідних в Кам’янці-Подільському. До поліції надійшло повідомлення про те, що невстановлена особа, пошкодивши двері, проникла в приміщення кухні храму, звідки здійснила крадіжку мікрохвильової печі.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група під час огляду виявила ще й рюкзак, наповнений харчовими продуктами, які ймовірно залишив зловмисник, розповідають у поліції.

рюкзак грабіжника

фото: Кам’янець-Подільське районне управління поліції

Тому, коли крадій повернувся, щоб забрати рюкзак, на нього вже чекали поліцейські. Як виявилось, нещодавно патрульні вже документували адміністративне правопорушення за участі цього 48-річного чоловіка, і тоді він також був із цим самим рюкзаком. А тому, поліцейські впізнали зловмисника, який зізнався у скоєній крадіжці мікрохвильовки з храму.

Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та, як бачимо, не став на шлях виправлення.

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування.

2ogoloshenya