Матеріали справи передано до правоохоронних органів для притягнення порушника до кримінальної відповідальності за ст.249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального Кодексу України.

10 серпня 2022 року завдяки злагодженій роботі Хмельницького рибоохоронного патруля та працівників сектору водної поліції Кам’янець – Подільського РУП ГУНП у Хмельницькій області на р. Калюс, поблизу с.  Куражин Кам’янець – Подільського району, викрито порушника, який здійснював вилов водних біоресурсів з гумового човна забороненими знаряддями лову – сітками. Чоловік впіймав 7 вирезубів, 54 плітки, 19 судаків, 1 сома, 1 жереха, 78 окунів, 2 карася звичайних, 15 лящів та 4 рибця звичайного. Загальна сума завданих збитків, водному середовищу, становить 510232 грн.

В Управлінні Держрибагентства у Хмельницькій області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (068) 384-98-10. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

2ogoloshenya