Ввечері 16 липня 38-річний кам’янчанин в парку Героїв Євромайдану зробив зауваження нетверезому молодикові за нецензурну лайку в громадському місці. У відповідь 18-річний хлопець настільки обурився, що спровокував конфлікт, в ході якого зламав щелепу своєму опоненту.

 Потерпілий викликав поліцейських, але зловмисника це ще більше розлютило. На зауваження поліцейських припинити нецензурну лайку та протиправну поведінку в громадському місці, нетверезий хлопець продовжив кричати та агресивно себе поводити. Поліцейські затримали хлопця та доставили до відділку.

За вчинене дрібне хуліганство та злісну непокору законному розпорядженню поліцейського поліцейські склали на хлопця протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 173 та ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Міру покарання за таку поведінку визначить суд.
Окрім того, потерпілий чоловік звернувся до поліції із заявою про нанесення йому тілесних ушкоджень. Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та встановлюють обставини події. Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

2ogoloshenya