На очах російських вболівальників: Кам’янчанин скупив у крамниці прапори рф і викинув їх на смітник

Футболіст Динамо, кам’янчанин Владислав Ванат поставив на місце "патріотів" росії. Команда України у Вірменії грала відбірковий матч Євро-2023. Поєдинок запам'ятався епізодом, що стався в аеропорту. 

Про нього розповів на своєму YouTube-каналі журналіст Віктор Вацко.

Нападник молодіжної збірної України та київського "Динамо" Владислав Ванат скупив у сувенірному магазині у Вірменії усі російські прапорці та викинув у смітник.

"Свій останній матч кваліфікації чемпіонату Європи збірна України U-20 проводила у Вірменії. Хто дивився трансляцію, звернув увагу на вигуки з трибун "росія!". Після цього матчу наша команда поверталася додому. В аеропорту так вийшло, що гейт, до якого підходив літак збірної України знаходився з гейтами на рейси до Сочі, Москви, в залі очікування сиділи пасажири, які чекали на рейси туди.

У лаптеногих є така фішка, особливо у колгоспних лаптеногих. Вони одягаються в якусь херню із символікою своєї країни. То футболки у кольорах дешевої зубної пасти, то курку двоголову на футболочках одягнуть. Власне, там такі летіли. Поруч магазинчик із сувенірною продукцією, у тому числі російськими прапорами.

Форвард київського Динамо Влад Ванат зайшов до цієї крамнички і скупив усі прапорці Росії. Вийшов з оберемком прапорців, підійшов до смітника і на очах усіх цих пасажирів двох рейсів відкрив смітник і туди ці прапорці викинув. Як думаєте, скільки громадян курятника сказали йому хоч одне слово?”, – розповів Вацко.

Владислав Ванат  — український футболіст, нападник київського «Динамо», та молодіжної збірної України. 20-річний хлопець родом з Кам’янця-Подільського.

2ogoloshenya