В ДТП на Кам’янеччині загинув мотоцикліст

На Кам’янечинні слідчі встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув мотоцикліст і травмувався його пасажир.

Подія трапилась вчора, 15 червня. Як повідомляють у поліції, близько 18:39 годин надійшло повідомлення зі служби «103», про те, що в селі Кам’янка, по вулиці Шевченка сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої двоє осіб травмовано.

Слідчі встановили, що 25-річний водій мотоцикла «Suzuki» не впорався з керуванням і допустив з’їзд в кювет із подальшим падінням.

Внаслідок ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень помер в лікарні. 35-річний пасажир мотоцикла отримав множинні тілесні ушкодження та наразі знаходиться в лікарні.

За даним фактом слідчі Кам'янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та встановлюють обставини події.

2ogoloshenya