Сьогодні, під час повітряної тривоги, сили ППО збили а Хмельниччині ворожу ракету. Уламки впали в полі, пошкоджень споруд немає.  На даний час здійснюється пошук місця падіння/уламків збитої ракети. Попередньо - жертв та руйнувань немає. Інформація уточнюється.

Жителі Хмельниччини під час повітряної тривоги чули вибух. Ймовірно працювала ППО. Про звуки вибухів йдеться у соціальних мережах Теофіполя та Кам'янця-Подільського.

У ЗМІ повідомляється про масовий ракетний удар рашистів по західній Україні.

Інформацію про ракети та вибухи прокоментував голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Сьогодні, під час повітряної тривоги, сили протиповітряної оборони збили ворожу ракету. Уламки впали в полі, пошкоджень споруд немає. На даний час здійснюється пошук місця падіння/уламків збитої ракети. Попередньо - жертв та руйнувань немає. Інформація уточнюється, - написав у Телеграм Гамалій.

Також є інформація про вибухи в Тернопільській та Львівській областях.

«Повідомляють про вибухи на Тернопільщині. Подбайте про безпеку», – написав мер Тернополя Сергій Надал.

«Не панікуємо, не коментуємо. Офіційна інформація лише на моїх каналах та військової адміністрації. Про все повідомимо згодом, будьте в укриттях», – додав Надал.

Голова Львівської ОВА написав: "Жителі Львівщини, працює ППО. Залишайтеся в укриттях. Тривога ще триває", - написав Козицький.

 

2ogoloshenya