Не знав, що після ДТП не можна пити:  у Кам’янці-Подільському поліцейські склали аж 3 протоколи на горе-водія

У Кам’янці-Подільському водій скоїв ДТП та поїхав випити алкоголь: поліцейські виписали йому аж 3 протоколи за порушення

В неділю екіпаж відділу реагування патрульної поліції отримав повідомлення про ДТП зі з'їздом.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили автомобіль і водія-винуватця та поїхали за його адресою проживання. Під час перевірки його на стан алкогольного сп'яніння за допомогою приладу "Драгер", виявилось, що він нетверезий. Чоловік повідомив патрульним про те, що вживав алкогольний напій після скоєння ДТП.

Мало хто з громадян знає, але за вживання алкоголю після ДТП також є адміністративна відповідальність, - розповідають у поліції. Не знав про відповідальність і 63-річний кам'янчанин, який вчинив ДТП та спокійно поїхав додому пити пиво.

Таким чином водій скоїв три адміністративні правопорушення та отримав від поліцейських по протоколу за кожне із них: ст. 124 ( ДТП ), ст. 122-4 ( з’їзд з місця ДТП ) та ч. 4 ст. 130 ( вживання алкоголю після ДТП ). Міру покарання за всі три порушення визначить суд.

У поліції нагадують водіям, що при скоєнні дорожньо-транспортних пригод заборонено з'їзд з місця події, а також вживання алкоголю.

2ogoloshenya