150 сім’ям у тридцяти містах країни допомогли відремонтувати домівки волонтери молодіжної організації «БУР» - «Будуємо Україну разом!» До співпраці запрошують і кам’янчан.

Сьогодні в Кам’янці-Подільському за участю кам’янецької молоді відбулася презентація всеукраїнського волонтерського табору, покликаного через спільну працю над відновленням домівок для сімей у скруті об’єднати українську молодь в мережу активних волонтерів.

Волонтери «БУРу» допомагають сім’ям у скруті відновити їхні домівки, засновувати та підтримувати молодіжні платформи, змінювати оточення навколо себе. Під час таборів, які проходять у різних містах, молодь спілкується з ровесниками і бере участь в проектах, які є соціально важливим для інших.

На сьогодні у цьому русі з моменту його застування взяли участь майже півтори тисячі волонтерів, у тому числі з-закордону.

Щоб стати учасником «БУРу», необхідно бути 16-літнім або мати дозвіл від батьків, зробити організаційний внесок, а головне – мати бажання змінюватися.

Довідки –bur.lef.org.ua, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Джерело

2ogoloshenya