Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Підозрюваного у вчиненні вибуху гранати в Кам'янці-Подільському взяли під варту

Сьогодні, 17 липня,  Кам'янець-Подільський міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави підозрюваному у ймовірному вибуху гранати в Кам'янці-Подільському.

Нагадаємо, вибух стався 15 липня біля одного з магазинів у Кам'янці-Подільському, де на той час перебували люди.  Внаслідок вибуху постраждали шестеро осіб, в тому числі 4-річна дівчинка, яка наразі все ще перебуває в лікарні.

Читайте також: 

60-річного підозрюваного у вибуху затримано на місці події. На нього вказали очевидці.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітрі

З особистих джерел журналістам "Вечірнього Кам'янця" стало відомо, що затриманим виявився "кримінальний авторитет", тренер змішаних єдиноборств Сергій Брюхно, який неодноразово притягався до  відповідальності за тяжкі злочини. Відомо, що рік тому цей самий чоловік наніс удар пікою в область серця місцевому мешканцю, але чомусь тоді правоохоронні органи не відреагували належним чином.

За даним фактом (ред - вибух гранати) слідчі Кам'янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.15, п.1,2,5,7 ч.2 ст.115 та ч.1 ст.263 Кримінального Кодексу України. Наразі проходить досудове розслідування, встановлюються обставини події.

2ogoloshenya