Кам’янець-Подільський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області повідомляє.

Відповідно до Постанови правління Пенсійного фонду України від 25.11.2005 р. №21-2 «Про затвердження Порядку подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» особи, які набувають право на будь який вид пенсійної виплати вперше мають звернутись до органів  Пенсійного фонду України з документами (копіями та оригіналами):

- паспорт;

- ідентифікаційний номер;

- трудова книжка;

- диплом (атестат) про денну форму навчання;

- довідка про заробітну плату помісячно за 60 місяців підряд до 01.07.2000 року (за бажанням, або за умови, якщо з 01.07.2000 року у особи немає 60 місяців заробітної плати).

Спеціалісти відділу обслуговування громадян провівши правову та логічну оцінку документів приймають їх або, в разі необхідності, повідомляють особі перелік усіх документів, які необхідно надати і в які терміни.

Додатково зазначу, що в разі наявності виправлень, відсутності печаток, підписів у трудовій книжці, тощо, особа має надати уточнюючі довідки (документи) на протязі трьох місяців від дати права на пенсійну виплату або дати подання документів.

За додатковою інформацією можна звернутись за номером телефону “гарячої телефонної лінії” 3-38-94 або за адресою вул.Огієнко,10 (приймальня для громадян), прийом проводиться щоденно з 09.00 до 17.00 год., п’ятниця з 09.00 до 16.00 год., обідня перерва з 13.00 до 14.00 год.

                            Оксана Драбик, начальник Кам’янець-Подільського відділу обслуговування громадян (сервісного центру)

2ogoloshenya