У Тячеві чоловік жорстоко побив жінку та вбив її двох дітей: жінка родом з Кам’янця-Подільського

9-річна дівчинка та 2-річний хлопчик від отриманих травм померли на місці. Жінка у важкому стані госпіталізована до лікарні. Зловмисника, яким виявився 30-річний співмешканець жінки, затримано.

Наразі підозрюваний у вбивстві перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

У ЗМІ з’явилися подробиці страшного вбивства двох малолітніх дітей у сауні в Тячеві.

Близький родич постраждалої жінки пан Євген розповів Mukachevo.net ексклюзивні подробиці вбивства, які йому відомі.

За словами Євгена, постраждала жінка є його сестрою, з якою він жив у Кам'янці-Подільському. 9-річна дівчинка була від італійця, який кинув її сестру в Італії, а хлопчик від іншого чоловіка, який зараз знаходиться у Тячеві.

Євген розповідає, підозрюваний був вдома на батьківщині у постраждалої, спілкувався з усіма, і вони не помічали у нього неадекватної поведінки. Він їздив на заробітки, час від часу приїздив, приносив гроші.

"Багато не пив. Вмів зупинитись, не "шліфував" горілку пивом. За ним не спостерігалось зловживання алкоголем", - зазначає брат постраждалої.

Пан Євген розказав, у той день Василь (підозрюваний, - ред.), його сестра та діти пішли відпочивати у сауну, в ресторанний комплекс "Оксана", що у Тячеві.

Адміністратор сауни почула гуркіт і вирішила перевірити, що там сталось. Привідкривши двері, вона побачила розламані стільці та кров, а чоловік сказав не турбувати їх.

"Далі вона викликала адміністратора закладу, але той чоловік почав тікати, і його затримали охоронці. Потім викликали поліцію",- розповів Євген.

 

За його словами судово-медична експертиза показала, що дітей дійсно били чи то стільцем чи то об стіну.

Від отриманих травм дівчинка 9 років та хлопчик 2 роки померли на місці. Жінка з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізована до лікарні.

Зловмисника затримано, наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відкриті провадження в умисному вбивстві двох малолітніх дітей, яке вчинене з особливою жорстокістю (п.1,2,4 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України) та в замаху на умисне вбивство своєї співмешканки (ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України). За скоєне затриманому загрожує довічне ув’язнення.

2ogoloshenya