Провайдера кабельного телебачення з Кам’янця-Подільського впіймали на порушенні.

Про це повідомляє Поділля-News

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження ПП “Подільські інтелектуальні системи”, яке надає послуги кабельного телебачення у Кам’янці-Подільському.

Провайдер не ретранслював у своїй кабельній мережі програми ПАТ “Кам’янець-Подільська телерадіокомпанія” та дві програми суспільного мовника: “UA: Культура” та “Поділля-Центр”. Ці програми внесені Національною радою до переліку програм універсальної програмної послуги для Кам’янця-Подільського і є обов’язковими для ретрансляції. Також провайдер ретранслював програми “ТВ 1000 Русское кино” та російську версію “Viasat Explore”, що не внесені до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України. Крім того, ліцензіат збільшив загальну кількість програм для ретрансляції, передбачену ліцензією.

Національна рада зобов’язала ПП “Подільські інтелектуальні системи” протягом місяця привести діяльність у відповідність до вимог чинного законодавства.

2ogoloshenya