Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39
 
Пов’язане зображення 

Чоловіка затримали поліцейські Полтави у місті Кам’янець-Подільський, що на Хмельниччині.

 Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У провадженні слідчих Полтавського відділу поліції з 2016 року перебувало кримінальне провадження за частинами 2 та 4 статті 190 Кримінального кодексу України за фактом шахрайських дій з боку 30-річного полтавця. 

Встановлено, що чоловік представлявся працівником товариства та упродовж літа 2015 – квітня 2016 року, під виглядом поставки виробничого обладнання, заволодів грошовими коштами місцевого підприємця на суму понад 1,5 мільйони гривень.   

Продовжуючи свою протиправну діяльність, у лютому 2016 року, шляхом обману та зловживання довірою, під приводом поставки сільськогосподарської техніки, вказаний громадянин заволодів грошовими коштами підприємця у сумі  2000 доларів США та 1500 євро. 

Після скоєного зловмисник за місцем свого постійного мешкання не з’являвся. Судом було надано дозвіл на затримання 30-річного чоловіка з метою доставки до суду для вирішення питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Самого ж фігуранта, який раніше вже судимий за аналогічні злочини, оголосили у всеукраїнський розшук. 

Напередодні спільною групою у складі працівників управління карного розшуку поліції та оперативників Полтавського відділу, чоловіка розшукали та затримали у місті Кам’янець-Подільський.

Сьогодні суд обиратиме міру запобіжного заходу. 

Відповідно до чинного законодавства, за скоєне передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції 
Полтавської області 

2ogoloshenya