10 квітня в Гуменцях відбулося урочисте відкриття нового приміщення центру надання адміністративних послуг.

У відкритті центру взяли участь народний депутат України Володимир Мельниченко, начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк, керівництво району та голова Гуменецької ОТГ Інна Абдулкадирова.

Відтепер центр надання адміністративних послуг буде розташовуватися у місцевому будинку культури. У новому приміщенні облаштовані зручні робочі місця для персоналу та забезпечено комфортні умови для людей, що будуть звертатися за послугами.

Як зазначила голова Гуменецької ОТГ Інна Абдулкадирова, питання покращення якості надання послуг перебуває на постійному контролі керівництва.

У серпні 2015 року рішенням Хмельницької обласної ради було затверджено створення Гуменецької об’єднаної територіальної громади до якої на даний час входить 21 населений пункт. Населення громади складає більше 14 тисяч осіб.

Протягом 20 років, спочатку як голова Гуменецької сільської ради, громаду очолює Інна Абдулкадирова. Завдяки лідерським якостям, Інна Григорівна мудро і послідовно веде за собою людей по шляху розвитку і зміцнення громади.

Інна Абдулкадирова

В останні роки Гуменецька ОТГ є лідером процесів децентралізації і прикладом для інших громад у плані залучення інвестицій та створення комфортних умов для проживання та ведення господарства.

Тут працює оновлений будинок культури, сучасний дитячий садок, а в планах відкриття амбулаторії. В селах громади до свят та урочистих днів відбуваються концерти, круглі столи, спортивні змагання.

Активно про себе заявляє Гуменецька ОТГ і в мережі інтернет. Працює сайт громади, на якому публікуються останні новини та актуальна інформація. Велику кількість відеоматеріалів про життя громади, яку очолює Інна Абдулкадирова, публікуються на власному YouTube каналі.

Редакція газети Вечірній Кам’янець щиро вітає Інну Григорівну із 20-річним ювілеєм перебування на посаді керівника громади. Бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, творчої наснаги у відповідальній роботі на благо громади!

2ogoloshenya