Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "пільгов перевезення"

На сьогоднішній день право на безкоштовний проїзд в Новоушицькому районі мають понад 12,5 осіб: інвалідів війни, учасників бойових дій, пенсіонерів, інвалідів, постраждалих від аварії на ЧАЕС, дітей з багатодітних сімей.

Відсутність коштів субвенції з державного бюджету України на 2016-2018 рік для відшкодування втрат від перевезення пільгових категорій населення призвело до суттєвого посилення соціальної напруги серед населення через відмову перевізників від безкоштовного перевезення пільговиків за відсутності компенсації втрат на їх перевезення.

У 2016-2017 роки селищною радою надавалась субвенція районному бюджету на відшкодування втрат від перевезення пільгових категорій населення, що дозволило частково допомогти незахищеним верствам населення.

15 лютого 2018 року Новоушицька селищна рада своїм рішенням затвердила в новій редакції програму забезпечення безоплатного перевезення пільгових категорій населення на території Новоушицького району на 2018-2020 роки.

Метою Програми є забезпечення безкоштовного проїзду пільгових категорій населення що проживають в населених пунктах об’єднаної громади на міських та приміських автомобільних пасажирських маршрутах.

Для забезпечення перевезення пільгових категорій населення на 2018 -2020 роки   планується використати 900 тис.грн.

         Також рішенням селищної ради затверджено Порядок відшкодування компенсації за перевезення.

Цей порядок визначає механізм проведення відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування, які мають право на пільги (згідно законодавства) в автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів з місцевого бюджету.

На разі з чотирма перевізниками підписано угоди про відшкодування за пільговий проїзд окремих категорій громадян на десяти пасажирських маршрутах приміського сполучення зокрема, між селищем Нова Ушиця та селами: – Рудківці, – Цівківці, – Зелені Курилівці, – Ставчани, – Любомирівка, – Глібів, – Вільховець, – Куражин, – Березівка, – Слобідка.

Джерело

2ogoloshenya