Шостий рік поспіль до Великодніх свят народний депутат України Володимир Мельниченко проводиться благодійну акцію «Паска до святкового столу».

Народний депутат старається не обділити увагою людей, які не завжди мають змогу почастувати паску на свята.

Як зазначив народний депутат України, важливо, щоб кожний мешканець нашого чудового краю відчув ту частинку тепла, яка можливо зігріє душу, особливо в такі світлі для всіх нас Великодні дні.

В першу чергу святкову Паску від Володимира Мельниченка отримають діти з обмеженими можливостями та діти сироти, багатодітні сім’ї, інваліди війни, люди похилого віку, вихованці інтернатів.

Благодійна акція буде проводитися в Кам’янці-Подільському, в Новоушицькому та Кам’янець-Подільському районах.

Володимира Мельниченка активно підтримує і родина нардепа. Так, його дружина Іоланта Остапишина та син Олексій вже четвертий рік спочатку війни відправляють смаколики для військовослужбовців 48-ї інженерної Кам’янець-Подільської бригади та Центру розмінування, які на даний час виконують завдання в зоні проведення АТО.

259 бійців отримають пасхальні подарунки та продукти харчування, які будуть доставлені прямо на передову за допомоги компанії-перевізника «Нова пошта».

Життєве кредо Володимира Мельниченка – «Працюємо та багато гарних справ зробимо разом, і все буде добре!» стає популярним не тільки серед кам’янчан, але й серед мешканців інших регіонів нашої Батьківщини. Більше 20 тисяч раз у Великодню ніч завдяки маленькому подарунку небо почує слова «Христос Воскрес», адже добро це непереможна сила!

2ogoloshenya