Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Фото Дунаєвецький Відділ Поліції.

46-річний житель Івано-Франківської області на території Дунаєвецького району вчинив дві крадіжки телефонного кабелю.

Аналогічні крадіжки він вчинив на території Віньковецького та Городоцького районів.

Затримали зловмисника у Віньківцях працівники групи реагування патрульної поліції під час патрулювання селища. В дорожній сумці поліцейські виявили обпалений кабель, рукавички, плоскогубці та інші знаряддя вчинення злочину.

Поліцейські встановили, що 46-річний чоловік є уродженцем Кіровоградської області. Останнім часом проживав у місті Снятин на Прикарпатті. Неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. На Хмельниччину «гастролер» приїхав, щоб «підзаробити» злочинним шляхом.

«Спеціалізувався» чоловік на телефонному кабелі. Ввечері з Хмельницького вирушав у райони, вчиняв крадіжки, а вранці найпершим автобусом приїздив в обласний центр і здавав кабель на металоприйомник.

Встановлено також, що на території Дунаєвецького району зловмисник вчинив дві крадіжки кабелю, а саме в селі Миньківці.

Наразі слідчі дії тривають, поліцейські працюють над встановленням усіх епізодів злочинної діяльності зловмисника. Затриманий перебуває під вартою.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Джерело

2ogoloshenya