Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Фото Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області.У Хмельницькому суд прийняв рішення задовольнити клопотання слідчого і взяв під варту трьох членів злочинної групи, яка займалася незаконним зберіганням, збутом, переробкою та виготовлення вогнепальної зброї.

Про це повідомляє ГУ НП в Хмельницькій області.

Нагадаємо, що на Хмельниччині 27 березня працівники поліції, УСБУ та ДВБ затримали трьох мешканців Кам‘янця-Подільського 1991, 1975 та 1971 років народження, які здійснювали незаконний обіг зброї, в тому числі власноруч її виготовляли.

До процесу документування злочинної діяльності, який розпочався ще у січні 2018 року, та для проведення операції по затриманню «зброярів» було залучено близько 100 працівників поліції та СБУ, в тому числі — спецпідрозділ «КОРД» ГУНП в Хмельницькій області.

Наразі затримані уже перебувають у слідчому ізоляторі, де за рішенням суду проведуть під вартою найближчі 2 місяці, доки триватиме досудове слідство.

2ogoloshenya