Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 Ð¤Ð¾Ñ‚о Вечірній Кам'янець.

 29 березня 2018 року відбулась конференція Хмельницької територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ»

Присутні: делегати конференції місцевих організацій, голова Хмельницької обласної ради М. Загородний, депутати Хмельницької обласної ради, депутати Хмельницької міської ради.

Порядок денний конференції Хмельницької територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ»:

  1. Про стратегію розвитку Хмельницької територіальної організації ПАРТІЇ на 2018 рік.
  2. Про обрання Голови Хмельницької ТО ПАРТІЇ.

По першому питанню виступив народний депутат України Андрій Шинькович. Він визначив п‘ять основних напрямків мобілізації партійної роботи: організаційна робота, системна взаємодія з депутатами усіх рівнів від партії, публічна робота, взаємодія з владою, розвиток молодіжного руху та співпраця з іншими громадськими організаціями - сателітами партії.

В своїй доповіді Андрій Шинькович зокрема сказав: «Усі розуміємо - до партії влади в опозиції всі. Часто люди вважають, якщо корова погано доїться теж винна влада. Інструмент один - показати, якою країну в 2014 році отримав Президент Порошенко, що зроблено за 4 роки, який міцний фундамент закладено в збереження України та розвиток нашої країни. Нашій партії і лідеру є що сказати».

Шинькович також наголосив, що сьогодні на терезах суспільства в одній чаші голий популізм, критиканство та екстримізм з метою руйнації краї, а з іншого - колосальна робота і її перші результати. «Боротися разом з Президентом України та усім українським народом за збереження України та повернення на нашу ріду землю миру - це основне завдання партії «БПП «Солідарність», - наголосив Андрій Шинькович.

Народний депутат України, керівник Секретаріату ПАРТІЇ Максим Саврасов у  своєму виступі наголосив  на необхідності більш активної розбудови місцевих організацій ПАРТІЇ в Хмельницькій області, активному залученні громадян до Партійних проектів, формуванні молодіжного та жіночого крила ПАРТІЇ у Хмельницькій області.

Рішенням конференції Андрія Васильовича Шиньковича було обрано головою Хмельницької територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». 

ФОТО

 

2ogoloshenya