Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Сьогодні, 21 березня, журналіст газети «Вечірній Кам’янець» разом із колегами з телерадіокомпанії «Кам’янець-Подільський» навідалися до комунального підприємства «Міська стоматологічна поліклініка», щоб поспілкуватися  з новопризначеним в.о. головного лікаря Сергієм Маланчуком. Проте чоловік навідріз відмовився коментувати своє призначення та перші кроки на посаді керівника комунальної установи.

Мотивував свою відмову Сергій Маланчук тим, що дуже поспішає на нараду до начальника управління охорони здоров’я міської ради Юрія Пливанюка.

«Не дають працювати!» - звернувся до журналістів в.о.головного лікаря.

Проте, Сергій Михайлович пообіцяв, що обов’язково поспілкується із журналістами після того, як відбудуть збори трудового колективу установи, які заплановані на 27 березня.

За інформацією газети «Ключ» Сергія Маланчука було призначено на посаду в.о. головного лікаря розпорядженням міського голови від 14 березня. Але на офіційному сайті Кам’янець-Подільської міської ради відповідне рішення так і не було опубліковано.

Скрін сторінки розпоряджень міського голови

Сергій Михайлович Маланчук народився 29 вересня 1975 р. у Потсдамі, в родині службовців. Закінчив СШ №7, згодом К-ПВВІКУ, учасник бойових дій.

Розпочав військову службу в м.Ромни Сумської області, а закінчив у званні підполковника начальником відділу цивільного захисту МНС в Чернівецькій області. 2013 р., звільнившись у запас, п’ять років займався підприємницькою діяльністю. Одружений, з дружиною виховують дві доньки. 2018 р. Сергія Маланчука призначено на посаду в.о. головного лікаря КП "Міська стоматологічна поліклінка".

Сподіваємось на співпрацю із керівником медчиного закладу.

2ogoloshenya