Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

З метою формування екологічної культури, розвитку естетичних здібностей засобами художньої творчості, а також популяризації природоохоронної роботи, сприяння розвитку екологічної освіти та поширення екологічних знань у період з березня по травень 2018 року у Хмельницькій області стартує щорічний обласний заочний конкурс «Природа України очима дітей Хмельниччини».

Для участі у Конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів області з метою вивчення та відтворення стану довкілля у творчій формі поробок, малюнків та фоторобіт, що висвітлюють дослідницьку, природоохоронну та екологічну діяльність.

За результатами перевірки робіт учасників Конкурсу, склад журі визначить переможців за номінаціями краща поробка, кращий малюнок, краща фоторобота на природоохоронну тематику, які будуть нагородженні відзнаками Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів та Департамент освіти і науки облдержадміністрації закликають представників учнівської молоді навчальних закладів області взяти участь у Конкурсі.

Контактні особи: Павлова Христина Григорівна – головний спеціаліст відділу екологічної експертизи Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, тел. (0382) 79-47-03; Демчишина Зоя Іванівна – методист Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, тел. (0382) 55-14-49.

Джерело

2ogoloshenya