Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Картинки по запросу проведе за гратами

Державним обвинуваченням, яке здійснювали працівники галузевого відділу прокуратури області, у суді доведено вину 48-річного вінничанина у вчиненні розбійного нападу в м. Хмельницькому.

Діючи з корисливих мотивів та маючи при собі заздалегідь заготовлену зброю, раніше судимий за майнові злочини чоловік у серпні минулого року проник до приміщення кредитної спілки в обласному центрі.

Відвідувачів не було та на той час у закладі перебував лише один працівник.

Погрожуючи застосуванням вогнепальної зброї, зловмисник вчинив розбійний напад на нього.

Реалізуючи свій злочинний умисел, він заволодів майже 2,5 тис. грн. підприємства та майном потерпілого вартістю близько 11 тис. грн.

За результатами розгляду обвинувального акту у вказаному кримінальному провадженні місцевим судом обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у приміщення), ч. 1 ст. 263 (придбання, зберігання та носіння зброї та боєприпасів без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Вироком суду його засуджено до покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

2ogoloshenya