400 МЛН ГРН ГРОШЕЙ ВИДІЛЯТЬ НА РЕМОНТ ТРАСИ “ЖИТОМИР-ЧЕРНІВЦІ”

Кабмін затвердив порядок розподілу в 2018 році конфіскованих коштів, а також коштів, отриманих від реалізації конфіскованого судом майна за здійснення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення.

Відповідну постанову під №165 уряд прийняв 14 березня, повідомляє "МБ".

"Кабінет міністрів затвердив порядок розподілу в 2018 році конфіскованих коштів, а також коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за здійснення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, уряд дозволив направляти "корупційні" гроші на дорожні потреби у вересні минулого року. Всього Казначейство розподілить 4,7 млрд грн конфіскованих коштів. Вони надходитимуть відомствам щотижня.

Укравтодор отримає сумарно 2 млрд грн від вищезгаданої суми.

Розподіл здійснюватиметься у таких пропорціях на слідуючі програми: 17,02% або 800 млн грн на "Поліпшення автодороги Н-31 Дніпро - Решетилівка"; 17,02% або 800 млн грн на "Поліпшення автодороги Харків-Охтирка"; 8,51% або 400 млн грн - на "Поліпшення автодороги Житомир-Чернівці".

Крім того, Міністерство внутрішніх справ отримає 14,99% від загальної суми на програму "Створення єдиної авіаційної системи безпеки і захисту", а Мінрегіонрозвитку, будівництва і ЖКГ - 42,55% на програму "Держфонд регіонального розвитку".

2ogoloshenya