Картинки по запросу 18 березня день  житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

18 березня своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу міста. Адже це – тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, стабільне функціонування громадського транспорту, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту кам’янчан, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття.

Інфраструктура закладів сфери послуг у нашому місті досить потужно розвинута і з кожним роком вона знаходить свій подальший розвиток. Станом на 1 січня 2018 року у місті нараховується більше 200 закладів, у яких здійснюють підприємницьку діяльність 290 суб’єктів господарювання.

За статистичними даними загальна вартість наданих житлово-комунальних  та побутових послуг в 2017 році складає майже 581,71 млн грн, в т.ч. побутових – 143,4 млн грн. У місті здійснюють діяльність 18 сервісних центрів та майстерень з ремонту побутової техніки, 24 СТО та майстерні з ремонту автомобілів, 28 готелів, 19 ательє та швейних майстерень, 31 заклад з надання медичних послуг, 72 перукарні та салони краси, 17 фотосалонів та ательє і ін. В 2017 році також відкрито 10 нових та реконструйованих об’єктів сфери послуг.

Кам’янчани та гості міста відзначають високий рівень послуг у готелях «Клеопатра», «Рейкарц», «7 днів», СТО «ВАКО», перукарнях «Клеопатра», «Чарівниця 1», «Парадіз», «Vаnіllа», у майстернях з ремонту побутової техніки «Паритет», «Мобіліті», «Діоніс», швейних ательє, майстернях з ремонту взуття, годинників, фітнес-центрах та інших об’єктах сфери послуг міста.

У місті здійснюють діяльність 22 комунальних підприємства, які надають різні види житлово-комунальних послуг. Комунальні блага стали настільки звичними, що ми не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя без стабільної цілодобової роботи міських комунальних служб, працівники яких невтомно трудяться, щоб в наших оселях завжди були вода, газ, світло, тепло, радували око парки і сквери, вулиці і дороги, двори і під’їзди.

В цей чудовий день хочеться просто подякувати Вам за самовіддану, відповідальну та нелегку працю на благо людей у непростих умовах сьогодення. Спасибі за ваш значний внесок у підтримання нормальної життєдіяльності нашого міста, за вміння знаходити альтернативні шляхи і способи вирішення існуючих проблем.

Бажаю Вам і Вашим родинам миру, міцного здоров’я, щастя, достатку, бадьорості і душевного комфорту.

Директор Департаменту економіки

та розвитку інфраструктури міста                      М.Гурська

Джерело

2ogoloshenya