051551

Великобританія передала півтони корму для Першого військового шпиталю ветеринарної медицини.

" Наші друзі, завжди з нами на зв’язку, хоча між нами 1 630 км, а тепло сердець ми відчуваємо найдужче. Їхня праця найцінніше для кожного із нас. Вони найвідданіші та найдобріші українці які поруч у важку хвилину.

Ветеринарний шпиталь завжди гостро потребує корму для тварин. Наші друзі передали півтони корму для наших хвостатих друзів", - йдеться на сторінці шпиталю.

Ветеренари вдячні нашим волонтерам та друзям з міста Брайтон-енд-Хов, Великобританія For Ukraine - Brighton&Hove за смаколики.

" Під час співпраці з "For Ukraine - Brighton&Hove” ми познайомилися з надзвичайними людьми, волонтерами Благодійного фонду БФ "Україна на долонях" які забезпечили нам логістику", - розповідають у ветеренарному шпиталі.

 Довідка: For Ukraine - Brighton&Hove - Спільнота людей у Брайтоні в Гоуві, які працюють на підтримку України та українців. Українська громада Брайтона та Хова.

Напередодні повномасштабного вторгнення Росії в Україну в Брайтоні і Гоуві проживало близько 30 українців. Зараз, через десять місяців після вторгнення, до нашої громади приєдналось близько 400 українців з різних куточків України. Більшість тих, хто знайшов новий дім у Брайтоні і Гоуві – жінки з дітьми.

2ogoloshenya