На Хмельниччині судитимуть гастролера-наркоторговця. Йому загрожує 12 років ув‘язнення

У Хмельницькому перед судом постане гастролер з Вінничини, який збував наркотики методом «закладок».

Про це повідомляють у поліції Хмельницької області.

Під час документування злочинної діяльності підозрюваного поліцейські вилучили понад 450 згортків з особливо небезпечним синтетичним наркотиком PVP. За наркоторгівлю зловмиснику може загрожувати до 12 років ув‘язнення.

Подробиці затримання: 17 січня цього року під час патрулювання дільничний офіцер спільно з дізнавачем Хмельницького райуправління поліції в дендропарку виявили чоловіка саме у той момент, коли він розкладав «закладки». Правопорушником виявився 36-річний житель Вінницької області, який  приїхав до Хмельницького з метою збуту наркотиків.

У зловмисника поліцейські вилучили 9 міні-пакунків з наркотичною речовиною PVP та мобільний телефон, в якому були зафіксовані факти злочинної діяльності. Правоохоронці також знайшли понад 50 пакунків, які чоловік уже встиг розкласти.

У ході санкціонованого обшуку квартири, яку зловмисник винаймав, поліцейські вилучили ще понад 400 згортків з порошкоподібною речовиною. 

Експертиза показала, що вилучена речовина – особливо небезпечний наркотичний засіб PVP.

Поліцейські затримали правопорушника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі Хмельницького райуправління поліції закінчили досудове розслідування за ч.2 та ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва окружної прокуратури міста Хмельницького обвинувальний акт скеровано на розгляд до суду. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

2ogoloshenya