Чоловік зраджував із колегою по роботі. Жінка поїхала до коханки на розмову, прихопивши зятя. Удвох вони вбили розлучницю.

На Шепетівщині працівниця дитсадка жорстоко поквиталася з коханкою свого чоловіка. Спільно зі зятем вони ввірвалися до будинку суперниці, побили її до втрати свідомості та напівживу залишили помирати. На суді зловмисники своєї вини не визнали.

Про інцидент, що трапився в липні 2017-го, оповідає «Експрес».

Про зраду повідомила кума

Про те, що чоловік пішов до коханки, законна дружина дізналася зі дзвінка куми. Новина не свіжа. Наліво благовірний ходив уже три роки. Зраджував із колегою по роботі. Спільно вони вчителюють у місцевій школі. Щотижня він залишався у неї. А після кожної такої здибанки, вдома влаштовував скандали. Бив законну дружину й виносив з хати гроші.

Бідолаха терпіла, бо подітися було нікуди. Хата – зведена за спільні кошти, а іншого прихистку не мала.

Хотіла просто поговорити

Того трагічного дня терпець їй увірвався. Попросила брата, щоб спільно зі зятем завіз її до будинку суперниці. Ускочила в «Жигулі» й кинулася до розлучниці. Мала намір поговорити з нею, попросити, щоб залишила їхню сім’ю в спокої.

Розмови не вийшло. Суперниця виганяла її з хати й обзивала. Почалася штовханина. В цей момент до кухні зайшов зять, а за ним -  її чоловік зі серпом у руці. Зраджена жінка схопила металевий совок і тричі вдарила чоловіка по руці. Коханка втекла й закрилася в коморі. Проте ображати й так розлючену суперницю продовжувала з-за зачинених дверей.

У суді зраджена жінка стверджувала: коханку не била. Так, кілька разів махнула перед її носом совком через напівпрочинені двері комори. А ось зять кинувся на нахабу з кулаками. Виламав у коморі двері, перекинув стелаж з банками, схопив її правою рукою за горло, вдарив кулаком у скроню, потім лобом у голову і сильно штовхнув на стіну. Та просила його, щоб не бив, але не послухався.

Коли емоції трохи втишилися, теща зі зятем вивели розлучницю попід руки з комори, дали рушника, щоб витерла кров, і запропонували викликати «швидку». Але вона відмовилася.

Коханка через годину померла

Коханка від побоїв померла. Через годину після візиту розлюченої суперниці зі зятем. Її тіло в будинку пролежало два дні, аж поки його випадково не виявили сусіди.

У суді зять наполягав: теща каже неправду, він потерпілу не бив, а ось вона чимось гамселила.

Донька підсудної в суді наголосила: із чоловіком вона розлучена й перебуває у неприязних стосунках. У них трьох дітей, але аліментів колишній не сплачує. Та й раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за спричинення тілесних ушкоджень батькові, їй та брату.

Того вечора, пригадує, він зі матір’ю повернувся приблизно через півгодини. Мати перебувала у шоковому стані, нічого не розповідала, тільки запитувала зятя, що він наробив. А той відказував, що заступився за неї, бо суперниця ображала її та лаяла.

Донька обвинуваченої запевняла: саме її колишній чоловік був ініціатором розправи над батьковою коханкою. Саме він підмовив її матір поїхати на розбори.

Вирок

Суд усі аргументи вислухав. Обвинувачення надало неспростовні докази вини обох підсудних. Їх позбавили волі на 8  років і 6 місяців та стягнули з кожного по 200 тисяч гривень моральної шкоди на користь родичів загиблої.

2ogoloshenya