Британські волонтери передали військовому шпиталю на Хмельниччині генератор

“Перший військовий шпиталь ветеринарної медицини” на Хмельниччині, який надає допомогу постраждалим від війни тваринам, знають вже у багатьох країнах світу.

Чимало благодійників продовжують підтримувати цей заклад. Днями тут відзвітували про першу допомогу з Англії.

Ветеринарний шпиталь завжди гостро потребує корму для тварин. А через постійні екстрені відключення електрики виникла необхідність і у генераторі, - інформують у шпиталі.

На допомогу ветлікарям прийшла спільнота людей у Брайтоні і Гоуві (унітарна одиниця Англії зі статусом міста на південному заході церемоніального графства Східний Сассекс — ред.), які працюють на підтримку України та українців. Українська громада передала генератор.

« Ми вдячні нашим волонтерам та друзям з міста Брайтон-енд-Хов, Великобританія  For Ukraine - Brighton&Hove  за генератор», - розповідають у шпиталі - «Під час співпраці з “For Ukraine - Brighton&Hove” ми познайомилися з надзвичайними людьми, волонтерами Благодійного фонду БФ "Україна на долонях"  які забезпечили нам логістику.

Партнерські відносини є невід'ємної частиною довготривалої співпраці, яка ґрунтується на довірі, підтримці і реалізації спільної ідеї. Ми вдячні кожному, хто допомагає у боротьбі зі спільним ворогом».

2ogoloshenya