Аби електроенергія розподілялася між споживачами справедливо: в одному із міст Хмельниччини РЕМ змінив графік відключень

У Волочиську місцевий РЕМ поміняв місцями дві черги, аби “дати більше світла” тим, у кого його не мало бути увечері до кінця тижня.

Про зміни у графіках, які застосував РЕМ, повідомили у міській раді Волочиська.

Зміни запроваджуються від сьогодні, 2 лютого. Ймовірно, вони будуть застосовуватися до кінця тижня, коли графік для всієї області буде змінено.

Зміни стосуватимуться споживачів, в яких час відключень припадав на 15:00-18:00 та 18:00-21:00. Від сьогодні ці години відключень змінено місцями. Усі решта ліній – без змін, – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, дозволена величина навантаження залишилася на тому ж рівні, інформують у Хмельницькобленерго.

2 лютого відключення на Хмельниччині застосовуються за графіком нижче.

2 лютого, відбуватимуться так само, як і сьогодні. Вночі та поміж періодів пікового навантаження відключатимуться черги, позначені надписом «електроенергія відсутня».  В періоди пікового навантаження з високою ймовірністю одночасно відключатимуться черги, які позначені надписами: «електроенергія відсутня», «електроенергія може бути відсутня».

Вночі та поміж періодів пікового навантаження відключатимуться черги, позначені надписом «електроенергія відсутня».

В періоди пікового навантаження з високою ймовірністю одночасно відключатимуться черги, які позначені надписами: «електроенергія відсутня», «електроенергія може бути відсутня».

2ogoloshenya