В рідному селі на Хмельниччині поховали загиблу в авіакатастрофі в Броварах Тетяну Шутяк

Її поховали за 2 дні до дня народження.

22 січня, відбулася церемонія прощання із загиблою в авіакатастрофі в Броварах заступницею керівника Патронатної служби МВС Тетяною Шутяк.

За 2 дні до дня народження дівчину поховали в рідному селі — Соколівці.

шутяк 5

фото: Національна поліція України

Односельчани зустріли похоронний кортеж “живим коридором” пам’яті. Жителі громади віддали останню шану землячці. Поминальна служба пройшла в храмі Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ, йдеться на сторінці Ярмолинецької громади.

прощання з шутяк

фото: Національна поліція України

шутяк 4

Попрощатися з Тетяною прийшли рідні, друзі, односельчани та посадовці. Труну накрили жовто-блакитним стягом. Під час церемонії її несли військові. Дівчину поховали на кладовищі в Соколівці.

У панахиді, вшануванні пам’яті та скорботних поховальних заходах на кладовищі, зокрема, взяли участь заступник міністра внутрішніх справ МВС України Богдан Драп’ятий, виконувач обов’язків державного секретаря МВС України Інна Ящук, перший заступник голови Нацполіції Михайло Кузнєцов та інші посадовці МВС України.

Тетяна Шутяк була заступницею керівника Патронатної служби МВС. Дівчина працювала з міністром Денисом Монастирським. Вона загинула 18 січня під час виконання службових обов’язків. Тетяна була в гелікоптері надзвичайників, який розбився в авіакатастрофі у Броварах.

тетяна шутяк

Тетяна закінчила Одеську юридичну академію, вивчала кримінальну юстицію. У 2018 стажувалися в апараті Верховної Ради. А згодом стала помічником тоді ще народного депутата Дениса Монастирського. Коли ж його призначили міністром, Тетяна почала працювати разом з ним в МВС.

шутяк

Дівчина не дожила буквально тиждень до свого наступного дня народження. 24 січня їй мало б виповнитися 27 років. В суботу, 21 січня, з нею попрощалися в Українському домі в Києві, а 22 січня в останню путь Тетяну провели в рідному селі Соколівка, де проживають її батьки.

2ogoloshenya