Як відключатимуть світло на Хмельниччині 22 листопада

Енергетики повідомляють, що відключення відбуватиметься з 7.00 до 23.00.

У вівторок, 22 листопада, у всіх регіонах України застосовуватимуть планові відключення електрики. Вони відбуватимуться з 00:00 до 24:00. Про це зазначають в Укренерго.

Українська енергосистема все ще повністю не оговталася від 6 хвиль ракетних ударів і не може працювати на повну потужність. Графіки відключень складають та застосовують обленерго. Укренерго не відключає конкретні будинки, вулиці чи міста, а надає обленерго лише обсяги (мегавати), на які треба зменшити споживання, — додають енергетики.

У Хмельницькій області 22 листопада продовжуватимуться погодинні відключення. Вони  триватимуть з 07:00 до 23:00. Світло відключатимуть по двох чергах одночасно.

черги відключень дві

Енергетики додають, що наразі не планують застосовувати в області графік аварійних відключень, але ситуація може змінитися.

Хмельничан просять перевіряти до якої черги відноситься конкретна адреса, адже графік час від час змінюється. Дізнатися актуальні відключення за адресою можна у розділі «Відключення» на сайті Хмельницькобленерго. Нагадаємо, наразі Хмельницьку область поділено на 4 черги.

2ogoloshenya