Вбивство на Хмельниччині: поліція затримала підозрюваного

В селі Малий Чернятин, на Старокостянтинівщині, 18 листопада вранці до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць місцеві жителі виявили тіло чоловіка із проникаючим ножовим пораненням в районі серця.

На місце невідкладно виїхала слідчо-оперативна група, експерти та інші фахівці. Поліцейські встановили, що загиблим є 56-річний мешканець села Кременчуки, інформують в поліції. Опитавши жителів села, правоохоронці встановили ймовірного підозрюваного — 51-річного знайомого потерпілого. У будинку чоловіка правоохоронці виявили закривавлений одяг та ймовірне знаряддя вчинення злочину.

Як з’ясувалось, напередодні чоловіки разом відпочивали. Близько 20 години між ними зав’язалась сутичка. Після цього потерпілий пішов геть, але опонент наздогнав його і завдав кілька ударів ножем в область серця. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Затриманий залишив тіло на вулиці, де воно пролежало аж до ранку, а сам пішов геть.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчі вже оголосили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

2ogoloshenya