На Хмельниччині відновлено розподіл електричної енергії , але з обмеженнями по потужності

Ситуація в енергосистемі України вкрай складна. Енергетики Хмельниччини відновили розподіл електричної енергії тим споживачам, які були знеструмлені внаслідок технологічного порушення в електромережах.

Але живлення області здійснюється з обмеженням потужності. Крім того, на Хмельниччині, як і у всій країні, застосовуються графіки аварійних та погодинних відключень, інформують у "Хмельницькобленерго".

Шановні споживачі, партнери та громадо! Будь ласка, зберігайте спокій та максимально економте електричну енергії. Область не отримує достатньої потужності та, згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго», в області діють графіки відключень!

Час відключень сягатиме 4 годин, але може бути і довшим. Деякі райони будуть вмикатися почергово, відключення можуть відбуватимуться кілька разів на добу, без дотримання годин, зазначених у Порядку черг застосування Графіку погодинних відключень.

Дізнатися очікуваний час відновлення розподілу електричної енергії ви можете у розділі «Відключення за адресами». Крім того, якщо ви вносили свою поштову скриньку чи номер телефону у розділ Комунікації «Особистого кабінету споживача енергоресурсів», ви отримаєте відповідне повідомлення.

Попри складність ситуації, ми впевнені в тому, що енергосистема вистоїть, їй потрібно лише допомогти та знизити обсяг споживання електричної енергії, - додали у "Хмельницькобленерго".

2ogoloshenya