Військовим Хмельниччини передали 300 "буржуйок"

Уже 260 днів триває війна з росією, де наші військові героїчно протистоять окупантам. Про їх подвиги знають не лише наші громадяни, а й увесь світ.

буржуйки 2

фото: Хмельницька обласна державна адміністрація

Але зараз, з настанням холодів, аби наші бійці й надалі вправно виганяли орків з України, треба подбати про засоби додаткового обігріву, аби вони мали змогу погрітись у бліндажах та окопах.

Саме з цією метою, за ініціативи начальника ОВА Сергія Гамалія, в області почали виготовляти "буржуйки" зі старих газових балонів, інформують в ОВА.

буржуйки 3

До справи взялися справжні професіонали - працівники РГК "Хмельницькгаз". За короткий термін їм вдалось налагодити справжній конвеєр з виготовлення таких пічок, тож 10 листопада перші три сотні "буржуйок" передали представникам військових частин, що дислокуються на Хмельниччині.

буржуйки 1

"Попереду зима, і ці "буржуйки" обігріють не одного бійця, тому дякую всім, хто долучився до цієї важливої акції! - зазначив Сергій Гамалій. -  Саме такими справами ми вкотре демонструємо, що ми єдина нація, яка стоятиме пліч-о-пліч та допомагатиме один-одному. І саме так спільно ми наближаємо нашу майбутню Перемогу!"

Зауважимо, що такі пічки досить прості та зручні у користуванні, а головне - мають високу тепловіддачу та дають можливість підігріти їжу, тому маємо надію, що уже в найближчий час вони будуть доставлені на фронт, де даруватимуть тепло для наших бійців та додаватимуть їм наснаги у бою.

2ogoloshenya