«Хмельницькгаз Збут» прийматиме побутових споживачів лише в одному відділенні

Керівництво ТОВ «Хмельницькгаз Збут» змушене ухвалити рішення про припинення особистого прийому побутових споживачів у своїх точках контакту.

З 1 травня поточного року побутових клієнтів компанії було автоматично переведено до постачальника «останньої надії». Усі спроби відновити роботу в секторі постачання блакитного палива для потреб населення не зустріли розуміння з боку державних інституцій.

Попри це, протягом останніх пʼяти місяців «Хмельницькгаз Збут» забезпечував стабільну роботу усіх відділень і персоналу, аби надавати підтримку клієнтам. Однак від 01.10.2022 року прийом побутових споживачів буде здійснюватися лише у відділенні за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 32, 2-ий поверх.

Обслуговування бізнес-клієнтів не змінюється.

Водночас у всіх точках контакту побутові споживачі на інформаційних стендах загального доступу можуть отримати інформацію щодо прав, чинного законодавства та наявних способів вирішення спорів. Крім того, компанія продовжує підтримувати роботу онлайн-сервісів та контакт-центру.

Надіслати заяву на повернення переплати або помилково сплачених коштів подоляни можуть на поштову адресу компанії: 29007, м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 32, ТОВ «Хмельницькгаз Збут», або на електронну скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Інформація про порядок повернення коштів, сплачених на рахунок ТОВ «Хмельницькгаз Збут», роз’яснення щодо необхідних документів та бланк заяви опубліковані на вебсайті компанії

Наразі “Хмельницькгаз Збут” повернув клієнтам-побутовим споживачам 4.19 млн грн переплат та помилково сплачених у травні сум за спожитий природний газ.

Повернення коштів триває, у компанії перепрошують за незручності й дякують за розуміння.

 

2ogoloshenya