У Хмельницькому живодер розстріляв з пневматичної зброї собаку

У Хмельницькому чоловік серед білого дня розстріляв з пневматичної зброї вуличного собаку.

Про це у Фейсбук повідомила зоозахисниця Раїса Мельницька.

«Сьогоднішній день став для нас пеклом, а для нашого маленького хвостика Друга нажаль останнім днем його життя.

Друг це вуличний песик, яким опікувалися багато людей нашого району.

Його просто взяли і серед білого дня, на житловому масиві,  серед людей, застрелили. Так от один із мешканців мікрорайону Дальніх Гречан  вирішив питання вуличних собак, які бігали біля його дому. Адже, як виявилося, у них живе сука, яка зараз саме тічкує. І який вважає, що саме такі діє є вирішенням даної проблеми. Не звернувся до волонтерів, чи у відповідні служби нашого міста. Людина просто взяла пневмат і вбила тварину.

Друг лише встиг  прибігти до своєї будки і там помер біля неї за лічені хвилини. Ми не встигли його врятувати. Шансів було нуль .

Не вже у нас мало в країні стріляють, невже мало смертей, щоб зараз тут в  самому тилу просто взяти рушницю і стріляти з неї, вбивати.

Поліція була викликана одразу та всі можливі відповідні служби. Заява написана. Друга забрали на розтин. Справа буде передаватися обов’язково в суд. Це не поверне нам його, але відповідати за свої дії потрібно завжди!

Ми дуже сподіваємося, що наші правоохоронні органи не пустять це все на тормоза і що справедливість у нашій країні все ж таки  є» – йдеться у дописі зоозахисниці.

2ogoloshenya