McDonald’s заявив про відкриття ресторанів на заході України

Ресторани McDonald’s відкриватимуть поетапно впродовж кількох наступних місяців.

У наступні кілька місяців мережа ресторанів McDonald’s поетапно відкриватиме свої заклади в Україні. Раніше в компанії заявляли, що ресторани мережі не працюватимуть в Україні до кінця війни.

Як повідомили у прес-службі компанії у четвер, 11 серпня, першими відновлять роботу ресторани в Києві та у західних областях України. Однак конкретних термінів та дат відкриття в компанії не називають.

«Ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу. Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище», – ідеться в повідомленні McDonald’s.

Також компанія впровадить розширені процедури і протоколи для підтримки та безпеки працівників і клієнтів.

Нагадаємо, 26 серпня минулого року в Хмельницькому відкрився перший ресторан McDonald’s на вул. Старокостянтинівське шосе, 6-А. Заклад площею 470 кв. м розрахований на 114 гостьових місць у залі та 170 – на літній терасі.

2ogoloshenya