Близько 30 тис. споживачів газу вже замовили послугу технічного обслуговування внутрішніх газових мереж у «Хмельницькгазу». Адже саме наша газорозподільна компанія відповідає усім необхідним критеріям і вимогам законодавства.

Цьогоріч опалювальний сезон обіцяє бути одним з найважчих та непередбачуваних. Тому варто завчасно подбати про безпеку та заключити договір, аби перевірити стан газових мереж, справність та надійність газових приладів.

Наразі 80% викликів аварійної служби газу «104» складають саме витоки газу, що вкрай небезпечно та потребує негайного контролю спеціалістів. Нагадуємо, що відповідно до чинного законодавства – кожен споживач має самостійно обрати обслуговуючу компанію та заключити угоду на технічне обслуговування газової системи.

Хто відповідальний?

Відповідальність за утримання внутрішньобудинкових систем газопостачання у справному стані та безпечне користування побутовими газовими приладами - Правилами безпеки систем газопостачання покладено на власників (користувачів) житла. Відповідно до чинного законодавства, відповідальність за внутрішні мережі та їх технічне обслуговування, стан газового обладнання у приватних будинках і квартирах - несуть їх власники та балансоутримувачі.

Що передбачає технічне обслуговування?

- обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від вводу до будинку (квартири) до газового приладу

- приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів

- огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку

- перевірку працездатності і змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах, заміну ущільнюючих матеріалів, усунення витоків на муфтових з’єднаннях.

Як замовити послугу техобслуговування у «Хмельницькгазі»?

Зверніться у свій 104 Клієнтський простір за місцем проживання або телефонуйте (067) 01 14 104, (0382) 742 104.

Водночас, отримати консультацію можна і у свого дільничного слюсаря або контролера. Адже ми працюємо на території всієї області.

Подбайте про свою безпеку та комфорт вже зараз! Адже саме своєчасне технічне обслуговування внутрішніх мереж газопостачання є гарантією безпечного споживання газу та вбереже вас від аварійних ситуацій та нещасних випадків.

Дякуємо за довіру.

2ogoloshenya