На Хмельниччині близько 200 газорегуляторних пунктів українських заводів «RGC Production»  безперебійно доставляють газ

В умовах воєнного стану  - вкрай важлива енергетична безпека та безперебійна доставка газу як споживачам, так і підприємствам Хмельниччини, зокрема, і тимчасово переміщеним.

Тож у «Хмельницькгазі», який працює під брендом РГК, (Регіональної газової компанії), задля стабільного газопостачання енергоресурсу - давно та докорінно відмовились від радянських/російських технологій та системно запроваджують європейський досвід, встановлюють сучасне устаткування.

Наразі вже близько 200 новітніх газорегуляторних пунктів заводів «RGC Production», оснащених італійським  обладнанням кращих європейських виробників  «Cavagna Group і Pietro Fiorentini», забезпечують стабільність процесу доставки як в міста, так і у найвіддаленіші села області.  

 Майбутній опалювальний сезон буде непростим

Однак, в переддень зими маємо бути максимально відповідальними: вчасно сплачувати за доставку газу, передавати щомісяця показання лічильника, аби «Хмельницькгаз» за сприятливих погодніх умов встиг провести необхідні роботи по модернізації першочергових об’єктів критично важливої інфраструктури.

А ще -  вкрай необхідно укласти договір на технічне обслуговування та перевірити внутрішні мережі і прилади, аби безпечно споживати газ та не наражати на небезпеку родину, сусідів. Водночас, подумати про економію газу, адже можна зменшити витрати енергоносія навіть на  40% (!),  встановивши сучасного котла. За можливості – замінити зношені та небезпечні газові прилади на економніші, з високим ккд, а також -  встановити сигналізатор газу.

Наразі за фаховою порадою та  правильним вибором/придбанням приладів – споживачі можуть звернутися до персонального менеджера у 104 Клієнтський простір за місцем проживання.

Також бажано, аби раз на рік, слюсар-сервісант перевіряв газовий  котел та прилади, адже це – також відчутна економія витрат газу та коштів. А головне – безпека.

В умовах воєнного стану енергетична безпека Хмельниччини  та стабільне газопостачання – на особливому контролі газовиків в режимі 24/7. Тож  «Хмельницькгаз» в посиленому режимі модернізує об’єкти критичної інфраструктури та готує систему газорозподілу до надто відповідальної зими.

В чому переваги європейського обладнання?  

Газорегуляторні  пункти наших українських заводів РГК «RGC Production» визнані в світі найкращими та високотехнологічними. А італійське обладнання «Pietro Fiorentini» – стрижень кожного такого ШГРП. Легкі в обслуговуванні, з багатоступеневим захистом – 24/7,  підтримують стабільний тиск газу в мережі та  мають новітню систему автоматичного спрацювання.  Це - справжній золотий еталон, який реалізується  на Хмельниччині та є гарантією безперебійної доставки газу. 

Чому важливо вчасно сплачувати за доставку? На що йдуть кошти?

Кошти, сплачені споживачами за розподіл (доставку) газу - одразу інвестуються в придбання та оновлення газорегулюючого обладнання, модернізацію  зношених газопроводів, які вичерпали свій термін експлуатації та проведення ремонтних робіт на об’єктах критичної інфраструктури, а також цілодобове функціонування аварійної екстреної служби газу 104.  

 на правах реклами

 

 

2ogoloshenya