Майор поліції рф, який народився у Хмельницькому, спалив військовий квиток (ВІДЕО)

54-річний чоловік родом з Хмельницького. Багато років він відслужив у правоохоронних органах росії, а тепер соромиться свого минулого.

Як повідомляє Державне бюро розслідувань., громадянин росії народився в Хмельницькому. Тут ще в радянські роки закінчив школу. Далі вступив до владикавказького військового училища.

Після закінчення навчання його направили на роботу в росію. Видали громадянство рф. Усе життя чоловік пропрацював у силових структурах та дослужився до начальника Дільничних уповноважених міліції волгоградської області. У 2006 році пішов на пенсію та повернувся на батьківщину.

“Україна це мій дім, де я народився та виріс. Коли живеш там (на росії - авт.), ти живеш в якомусь іншому світі. Ця пропаганда на тебе сильно впливає”, - зізнається чоловік.

Побувши якийсь час в Україні, він просто був вражений масштабами засилля російської пропаганди, яка робить свою чорну справу. Чоловік категорично засуджує путінський режим та розірвав усі стосунки з колишніми колегами, повідомляє ДБР.

“Мені соромно за те, кому я служив і страшно уявити, що я міг піти на війну та відправляти ракети по місту мого дитинства. Ця війна - ганьба для мене”, - розповідає колишній військовий.

На знак протесту проти російського свавілля він вирішив спалити свій військовий квиток. Як це було дивіться у відео від ДБР

2ogoloshenya