На Хмельниччині затримали збоченця, який розбещував малолітніх дівчаток

28-річний чоловік торкався статевих органів трьох дівчаток 4, 6 та 8 років. Одна із них розповіла про це батьку, який і звернувся до поліції.

Поліцейські затримали 28-річного педофіла. Чоловіку оголосили про підозру в розбещенні неповнолітніх.

Як розповідають у поліції ,подія сталася в одному із сіл на території Росошанської ТГ. 28-річний місцевий житель біля продуктового магазину, скориставшись відсутністю дорослих, вчинив розпусні дії відносно трьох дівчаток віком 4, 6 та 8 років. Одна з постраждалих про це розповіла своєму батьку наступного дня. Чоловік, в свою чергу, звернувся в поліцію.

Правоохоронці встановили, що збоченець торкався статевих органів дітей. Про що свідчать відеодокази з камер спостереження. Працівники поліції оперативно встановили місце знаходження зловмисника і затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушником виявився місцевий житель, по обвинуваченню якого у суді на розгляді уже перебуває кримінальне провадження за зберігання та розповсюдження наркотиків.

Слідчі Хмельницького райуправління оголосили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 (Вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи ) Кримінального Кодексу України. Тепер підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

2ogoloshenya